zondag 14 maart 2010

Dag 4: Nog 1 dagje en dan begint de therapie

Vandaag zijn we naar het strand gegaan. Het was een beetje bewolkt weer en daardoor fijn om even in het zoute water te springen. Het strand is op een paar minuten lopen van ons appartement en na het ontbijt hebben we ons omgekleed en zijn op weg gegaan.
Eenmaal op het strand gekomen , wil Victor graag naar het water toe. Hermi weet hem nog net even tegen te houden voor de foto.


Ondertussen had ik profijt van de zwemlessen met Victor. Ik heb hem en Veronique lekker mee het water ingenomen en gekeken hoe diep ze durfden te lopen. Leuk om te doen. Maar na een tijdje was Victor het beu en wilde eruit. Iets dat door Hermi snel met de camera werd vastgelegd.Victor stond lekker met zand te spelen en was op een plekje in het water gaan staan. Ik weet niet precies wat hij zei, maar het zal wel iets met helpen of wegwezen te maken hebben.


Hermi en Veronique zaten lekker op hun stoel toen Victor langs een palmboom liep. Uit hun blikken kon je opmaken, dat hij kennelijk met iets bezig was. Hier zie je ze in ieder geval hun kant opkijken.


En dit is gewoon een leuke foto van Victor in de tropen onder een palmboom. Hij heeft het naar zijn zin en lijkt klaar te zijn voor de komende week met dolfijntherapie.


Na het strand zijn we teruggegaan naar het appartement, waar Victor, Hermi en Veronique na het middageten een siësta hebben gedaan. Oma ging even naar Willemstad en ik zit deze tekst te schrijven.
Morgen is de grote dag, dan beginnen we om 730 uur met de anamnese voor dolfijntherapie. Om 800 uur wordt Victor dan meegenomen en begint zijn therapie. We zijn benieuwd wat het allemaal gaat brengen.
Voor het slapengaan krijgt hij nog een verhaaltje voorgelezen door Oma.


Slaap lekker, het zal een bijzondere dag worden.