zondag 4 mei 2014

Weekend op Curacao

We hebben het weekend op Curacao net achter de rug. Alhoewel Victor dan geen therapie heeft draait het toch weer om dolfijnen. Uiteraard. Op zaterdag hebben we de family swim gehad. Hermi, Veronique, Valentijn en ik mochten nu ook met Papito zwemmen. We hadden geluk want naast Papito zwom ook dolfijn Bonnie met ons mee.

Aangezien Veronique nu goed zelf kan zwemmen, mocht die nu eindelijk los in het water meezwemmen. Valentijn zou met Heike gaan zwemmen, maar daar had Valentijn geen zin in. Zo in het water naast Papito en weg bij Papa en Mama werd het hem iets teveel. Dus heb ik Valentijn overgenomen van Heike en met hem op de arm een halve family swim gedaan. En nu heb ik een nog groter respect voor de therapeuten, die dat dagelijks 2 tot 3 keer doen met toch wel grotere en moeilijkere kinderen dan Valentijn.

Het werd weer een leuke swim. We hebben veel tussen 2 dolfijnen mogen zwemmen en hebben ons portie dolfijnen energie weer binnen. Alhoewel we zouden nog wel wat meer kunnen gebruiken. Het blijft een geweldige ervaring. Bekijk de foto's maar. Het plezier spat er vanaf. Victor heeft het vanaf de kant mogen zien.
Morgen begint de normale therapie weer voor Victor. We gaan eens kijken wat dat verder gaat brengen.

Na afloop is Victor weer helemaal in zijn hum en gaan Veronique en Valentijn lekker slapen in het grote bed.